sobota, 31 sierpnia 2013

5

Ricotta hotcakes z jogurtem naturalnym, brzoskwinią i nektaryną


Kiedyś je już robiłam, ale z samym białkiem i na obiad.
Trochę się bałam, bo, aż wstyd pisać, sama chyba tylko raz w życiu smażyłam jakieś placki xd
Na zdjęciu już nie ma jednego, bo chciałam spróbować :D
Wyszły pyszne, delikatne. Uwielbiam ricottę!


Ostatnia sobota bez nauki...
Za tydzień może jeszcze tak dużo nie będzie, ale coś na pewno...

Miłego dnia! :)

3 komentarze:

  1. Cieszę się, że mój przepis był dla Ciebie inspiracją no i, że smakowało :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Muszę dorwać ricottę i zrobić takie placki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ze szkołą damy radę! A placki - jak na pierwsze - to cudne! :D

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny :)

My Blog List

Digital clock